Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak to nedopadlo...

17. 3. 2013

Bohužel mám špatné zprávy.

Přestože jsem od poloviny února hlídala hárání a byla jsem skálopevně přesvědčená, že mi nic neušlo - tak přece ušlo...Babetka se tak dokonale čistila, že 1.3. - kdy já zjistila "první" výtok byl už minimálně 3. - 4. den hárání...A protože jsem nechtěla Babet stresovat odběry krve na progesteron, tak jsme se samozřejmě sekli přesně o ty 3 - 4 dny...Nakonec jsem stejně krev včera nachala nabrat (ve Veselí nad Lužnicí, chovatelka Crassa MVDr. Horáčková byla tak laskavá, že sama nabídla majitelce Crassa paní Richterové odběr Babetiny krve a pak jsme krev odvezli do táborské nemocnice do laborky) a do hodiny jsme měli jasno..

Všechny nás to mrzí - ale zřejmě to nemělo být...Nějak si v posledních letech čím dál tím častěji říkám, že takovéhle náhody nejsou samo sebou.

A tak všem zájemcům o štěňata z naší ChS a potomky Babetky a Crassa (Kašpárka) slibuji, že termín podzimního hárání jistí test na hladinu progesteronu a doufáme, že následně listopadová štěňata s odběrem vánočním nebo novoročním :o).

 

Náhledy fotografií ze složky Crassus Blatka