Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak to bylo na jaře

Na jaře 2013 bychom rádi v naší CHS realizovali druhý vrh od Babette Pyrénées Absolon.

17. 3. 2013

Jak to nedopadlo...

https://valdeckepodhradi.estranky.cz/clanky/kryti-2013---vrh--b-/jak-to-nedopadlo....html

14.3.2013

Dnes se krytí neuskutečnilo - Babetka ještě nebyla připravená a na Kašpárka zlostně vrčela. Ale pro fotografa zapózovali oba velmi profesionálně :o).

 

13.3.babet-acrassus101-.jpg

3.3.2013

Babetka začala 1.3. hárat. A tak mezi 12. a 15. březnem pojedeme za Kašpárkem.

crassus-13.jpg

Crassus Blatka

K dnešnímu dni se o naše štěňata z vrhu "B" vážně zajímají dvě rodiny. Moc nás tento zájem těší a pro ně i pro všechny, kteří budou sledovat, co se v naší CHS děje nového, budu na tomto místě psát "Deník vrhu B"

26. 1. 2013

Už máme krycí list a bedlivě sledujeme Babetku, abychom nepropásli začátek letošního hárání. Marunka (Amaria Valdecké podhradí) už hárá třetí týden a u fenek "z jednoho dvora" často dochází k synchronizaci říje.

Rozhodli jsme se, že otcem štěňat vrhu "B" bude Crassus Blatka majitelky Liliany Richterové z Doňova. Více na http://pyrklub.cz/kryci_psi_php.html a www.crassusblatka.mypage.cz .

Crassus - Kašpar - Kašpárek - jak mu doma říkají, se narodil 23. 5. 2007. Je nositelem dokonalého typu pyrenejského horského psa. Obzvlášť kvalitně předává nezbytný pigment a kvalitní srst.

Vzhledem k výstavním úspěchům, vynikajícímu zdravotnímu stavu a fantastické povaze obou rodičů je vysoká pravděpodobnost očekávat totéž u jejich potomků.

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky únor 2013